Kígyók, siklók....

MENÜ

 

Elfogytak a siklók nincsen eladó állatom!

Eladó!

Fontos! Eladó sikló szaporulatom mellé, minden esetben adok Tenyésztői Bizonylatot! Ez sajnos hazánkban még nem elterjedt dolog, pedig kizártnak tartom, hogy bárki is nyomon tudná követni –e nélkül az okirat nélkül, hogy kitől vette, mikor vette, milyen felmenői voltak a siklónak, azaz mire hetero a kis kedvence. Ha hibrid, azaz több siklófajból álló kölyköt adok el, ez is szerepel a papíron, hogy a későbbiek folyamán, ez ne okozzon gondot, egy-egy tovább tenyésztésnél! Minden esetben szerepel rajta az elérhetőségem, hogy a jövőben is a segítségedre lehessek!

Az általam eladott siklóra garanciát vállalok! Azaz, csakis kizárólag stabilan evő siklót adok el, mely parazita és egyéb betegségektől mentes! Ha azonban az új gazdinál valamilyen okból kifolyólag még sem enne az állat, úgy azt kicserélem másikra, vagy ha már nincsen szaporulatom, vagy nem nyeri el tetszésedet másik kölyök, akkor visszavásárolom az eredetileg kifizetett áron!

 

Az állatok minimum 2 etetés után vihetőek csak el! Azaz kikelés után kb. 1 héttel levedlenek a siklók, majd a rá következő napokban megkínálom őket eleséggel. Ha minden rendben megy az étkezést követően 1 héttel újra enni kapnak, és csakis kizárólag, ha ezt is gond nélkül elfogyasztja, akkor válik eladóvá! Lefoglalni természetesen lehet előre, e-mailben jelezd melyik betűjelű és hányas sorszámú sikló érdekel! A betűjelek az anyaállat nevét jelölik, számomra így könnyebb a behatározásuk, a sorszámok pedig a kikelésük sorrendjét mutatja!

A kis siklókat egyesével nevelem, míg a gazdihoz nem kerülnek. A dobozukra minden fontos adat fel van jegyezve, mikor keltek ki, vedlettek, ettek.....

 

Asztali nézet